Stiri

Hyundai prezinta primele imagini cu noul Genesis

De 24 octombrie 2013No Comments

Noul Genesis va fi prezentat abia anul viitor la salonul auto de la Detroit, insa Hyundai a decis sa ne prezinte masina inca de acum, prin cele doua imagini publicate oficial.

Prezentat anul acesta sub forma conceptului HCD-14 la salonul de la Detroit, noul Genesis pastreaza linia caroseriei si elementele de design, in special farurile cu lumini de zi LED, si pe modelul de serie.

Interiorul noului model va fi mult mai conservator si se va alinia din acest punct de vedere la standardele clasei. Sistemul multimedia ce poate fi controlat prin gesturi, prezentat pe conceptul HCD-14, nu va ajunge, din pacate, si pe modelul de serie.

Pentru propulsie, Hyundai a ales o gama de motoare cu sese si opt cilindri care vor antrena rotile din spate ale masinii, contra cost insa, se va putea opta pentru transmisia integrala HTRAC. Singura cutie de vitese disponibila va fi una automata cu opt trepte.

Share

Leave a Reply

10 − 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373