HighlightStiri

Hyundai Santa Fe facelift va primi o platforma tehnica noua

De 26 mai 2020No Comments

Aflata la jumatatea varstei, actuala generatie Santa Fe primeste un facelift important, in special din punct de vedere tehnic. Chiar daca imaginea lansata de Hyundai dezvaluie o parte frontala modificata profund, cu DRL-uri orizontale unite intr-o forma asemanatoare cu ciocanul lui Thor (merci Volvo), Santa Fe facelift se remarca prin altceva.

Si anume este primul model al marcii care va folosi noua platforma tehnica a grupului pe piata europeana. Este o platforma din generatia a treia, care permite electrificare in forma hibrid sau plug-in hibrid. Astfel, Santa Fe va putea concura cu modele precum CR-V, RAV4 si verisoara Sorento, toate avand in acest moment in oferta versiuni electrificate. 

Despre interior nu se cunosc multe detalii, ci doar faptul ca Hyundai va fortifica senzatia de calitate, aducand materiale mai bune si modificari la sistemul de infotainment. Santa Fe facelift va fi prezentat luna viitoare, urmand ca primele exemplare sa fie livrate in Europa in septembrie, anul acesta. 

Share

Leave a Reply

10 − 6 =