HighlightStiri

Hyundai Tucson primeste echiparea N Line

De 31 ianuarie 2021februarie 2nd, 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Hyundai Motor a prezentat echiparea sportiva N Line pentru Tucson, cel mai bine vandut model al marcii in Europa. Alaturi de acesta, pe continentul nostru mai sunt oferite echipari N Line pentru i10, i20, i30 si Kona. 

Tucson N Line aduce un exterior cu influente din motorsport, bazat pe identitatea de design Hyundai denumita “Sensuous Sportiness”. Ca si la restul gamei Tucson, sunt prezente farurile disimulate in calandru, cunoscute sub apelativul “parametric jewels”.

Caroseria a primit o serie de elemente suplimentare sau modificate comparativ cu o versiune “normala” Tucson, precum bare de protectie cu design mai agresiv, eleron masiv, evacuari duble sport, praguri laterale, jante personalizate asi multe elemente vopsite Glossy Black (carcasele oglizilor, plafonul, montantii si tenta stopurilor). Sunt disponibile sapte culori exterioare, dintre care, exclusiv pentru N Line, nuanta Shadow Grey.

In habitaclu sunt note distincte echiparii, cu scaune sport, cusaturi rosii, volan dedicat cu logo-ul N si pedale de alminiu. De asemenea, sunt prezente cele doua display-uri de 10,25 inci – central si instrumentarul de bord -, respectiv butoanele transmisiei P, R, N, D. Versiunile cu tractiune integrala ofera functia Lock, ce permite blocarea repartitiei cuplului in proportii fixe fata-spate si sistemul de asistenta la coborarea pantei, HDC.

Gama de motoare este bazata pe doua unitati: benzina 1.6 T-GDI si dieselul 1.6 CRDi. T-GDI-ul vine in versiune plug-in hybrid de 265 CP, hybrid de 230 CP, mild hybrid cu sistem 48V cu 150 CP si 180 CP, respectiv conventiponal de 150 CP. Dieselul este disponibil cu tehnologie mild-hybrid 48V, intr-o singura varianta de putere, de 136 CP.

Transmisiile disponibile sunt cea manuala inteligenta  cu sase trepte (6iMT), automata cu sase trepte si convertizor de cuplu (6AT) si automata cu sapte trepte si doua ambreiaje (7DCT). Hyundai Tucson N Line va fi disponibil in Europa din primavara, iar versiunile hybrid si plug-in hybrid vor sosi in vara acestui an.

Share