Stiri

Hyundai va prezenta noul i30 Fastback N la Salonul Auto de la Paris

De 13 septembrie 2018No Comments

Hyundai dezvaluie, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Paris, noul i30 Fastback N, dar si pachetul „N Option”, care cuprinde noi optiuni pentru personalizarea modelului i30 N.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate, de asemenea, Kona Electric si Nexo. Avand la baza conceptul „Hyundai Motor Studio Paris”, standul producatorului va fi compus din trei zone: „Viitorul mobilitatii”; „Divizia de performanta” si „Design”.

Noul i30 Fastback N este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanta Hyundai din Europa. Cu un design elegant, i30 Fastback este primul coupe in cinci usi din segmentul compact. Noile echipari „N Option”, alaturi de pachetul „N Line”, contribuie la imbunatatirea performantelor i30, pentru a oferi experiente placute clientilor. Cu aceasta ocazie, Hyundai prezinta publicului Nexo si Kona. Prin intermediul celor doua modele, producatorul auto aduce mobilitatea electrica mai aproape de consumatori.

La editia din acest an vom dezvalui noua strategie a marcii, care are la baza trei elemente puternice: incredere, progres si performanta. Odata cu lansarea diviziei N, obiectivul nostru a fost de a adauga valoare emotionala brandului. Gama de modele de inalta performanta se extinde acum cu i30 Fastback N, care combina designul remarcabil al versiunii standard cu performanta si dinamismul i30 N”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product la Hyundai Motor Europa.

Share

Leave a Reply

thirteen + 1 =