HighlightStiri

Hyundai Veloster N introduce DCT-ul cu 8 trepte

De 21 aprilie 2020No Comments

Versiunea 2020 a sportivului Hyundai Veloster N va fi prezentata in aceasta luna pe piata coreeana. Chiar daca modelul nu este dipsonibil in Romania, acesta introduce noua transmisie automata DCT cu doua ambreiaje si opt rapoarte, ce va fi folosita inclusiv de i30 N si i30 Fastback N. Este o cutie de viteze in baie de ulei, care propune cateva functii interesante.

NGS (N Grin Shift) permire cresterea cuplului motor cu 7% (de la 352 Nm la 377 Nm) prin marirea presiunii de supraalimentare si maximizarea raspunsului transmisie pentru 20 de secunde. NPS (N Power Shift) intra in functiune in momentul apasarii puternice si decise a pedalei de acceleratie, optimizand schimbarile de trepte. In fine, NTS (N Track Sense Shift) sesizeaza aparitia unor conditii optime de rulare pentru un condus sportiv si se activeaza automat pentru a oferi cei mai mici timpi de schimbare si treapta cea mai buna.

Hyundai Veloster N propune un interior redesenat, cu un sistem de infotainment ce include ecran de 8 inci si sistem audio JBL. Optional, apar noi scaune N Light Sports, imbracate in Alcantara, mai usoare cu aproximativ 2 kg comparativ cu cele standard.

 

Share

Leave a Reply

13 + seven =