Stiri

Hyundai Veloster se lanseaza in varianta R-Spec

De 21 noiembrie 2013No Comments

Cu ocazia salonului auto de la Los Angeles, Hyundai a prezentat o restilizare a modelului Veloster, dar si o versiune mai spotiva denumita R-Spec.

Sub acest nume se “ascunde” un Veloster Turbo care a primit o suspensie mai performanta si o cutie de viteze manuala cu sase trepte cu etajare scurta. Directia a fost “revizuita” pentru a completa caracterul sportiv al modelului R-Spec, iar cursa manetei schimbatorului de viteze este mai scurta.

Hyundai a pastrat sub capota motorul turbo de 1,6 litri in aceeasi varianta de putere, asadar cei care sperau sa primeasca mai mult de 201 CP vor fi dezamagiti.

Din exterior, Veloster R-Spec se deosebeste prin accentele de culoare rosie, culoare care a fost folosita si pentru tapiterie. Constructorul coreean intentioneaza sa demareze luna viitoare productia noului model, urmand ca livrarile catre clienti sa inceapa anul viitor in februarie.

http://www.youtube.com/watch?v=-M_ko2MFnJY

{gallery}Hyundai Veloster Turbo R-Spec{/gallery}

Share

Leave a Reply

17 − 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373