Stiri

IAA Frankfurt: Citroen DS Faubourg Addict

De 9 septembrie 2013No Comments

Citroen va improspata gama DS cu noul pachet de personalizare denumit Faubourg Addict, care urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Faubourg Addict isi propune sa ridice nivelul luxului si mai sus pentru modelele DS, iar designerii francezi s-au inspirat din conceptul Numero 9 pentru realizarea acestui pachet special. Cum Numero 9 nu este inca gata pentru productie, o serie de elemente ale conceptului vor debuta pe linia DS, compusa din modelele: DS3 / DS3 Cabrio, DS4 si DS5.

 Nuanta speciala de violet de la exterior  va fi acompaniata de jantele masive ce ofera un efect estetic precum stralucirea diamantelor si modelul de tip fagure de pe acoperisul masinilor.  

Nu s-au oferit prea multe detalii in acest moment, iar preturile vor fi, cel mai probabil, prezentate in cadrul conferintei de presa programate maine, 10 septembrie, la IAA Frankfurt. Linia DS cu echipare Faubourg Addict va intra in showroom-uri incepand cu luna octombrie a acestui an.[widgetkit id=81]

Share

Leave a Reply

nine + fifteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373