Stiri

Icona Vulcano, supercar hibrid cu 950 CP

De 22 aprilie 2013No Comments

Italienii de la Icona au pregatit pentru Salonul Auto de la Shanghai un supercar hibrid cu 950 de cai putere.

Noul supercar Icona Vulcano si-a facut debutul la Salonul Auto de la Shanghai.  Modelul a fost construit de compania italiana de design Icona si dispune de doua motorizari diferite.

Una dintre ele este denumita H-Turismo si este gandita pentru drumurile publice. In acest caz, motorul V12 de 6.0 litri lucreaza in tandem cu un propulsor electric de 160 de cai putere, lucru care ofera vehiculului un total de 950 de cai. Toata puterea este transmisa puntii spate.

A doua varianta de motorizare este intitulata H-Competizione si utilizeaza un motor mai mic V6 cu doua turbine legate la o pereche de motoare electrice. Impreuna tot acest sistem hibrid furnizeaza o putere de 870 cai.

Mai mult, H-Competizione dispune de tractiune integrala. Cu acest bagaj de putere, Icona Vulcano sprinteaza pe prima suta in mai putin de trei secunde si poate atinge viteza maxima de 350 km/h.

Din punct de vedere stilistic, noul supercar hibrid „imprumuta” o serie de linii stilistice de la Ferrari si Lexus, dar rezultatul final este unul relativ original si extrem de placut la vedere.  

Share

Leave a Reply

five × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373