Stiri

Improspatare pentru Honda CR-V, inclusiv badge e:HEV

De 9 februarie 2021No Comments
; ; ; ; ;

Honda opereaza cateva modificari pentru gama CR-V, menite sa ii aduca un aer fresh. Intreaga familie CR-V va avea in standard tehnologia hibrid, regasita sub titulatura e:HEV. Este o aliniere la denumirea pe care a introdus-o modelul Jazz, ca referire la ceea Honda e:TECHNOLOGY.

Este introdusa si o noua echipare, Sport Line, alaturi de alte imbunatatiri care au fost operate la interior: finisaj argintiu pentru consola centrala, jante de 18 inci cu design nou, incarcare wireless pentru telefon adaugata modelelor in echiparea de top.

Versiunea Sport Line este disponibila in doua culori exterioare – Crystal Black sau Platinum White -, avand multe elemente exterioare cu tenta inchisa, precum contururile farurilor, calandrul, carcasele oglinzilor, rama geamurilor si jantele. La interior, finisajele argintii sunt inlocuite cu aplicatii din lemn negru si zone piano black pentru sistemul de infotainment si de climatizare, bratele volanului, schimbatorul de viteze si manerele usilor.

CR-V e:HEV este echuipata cu motorul 2.0 cu benzina, de 145 CP, alaturi de un motor electric de 184 CP si 315 Nm. Consumul mixt pentru versiunile 2WD este de 6,6 l/100 km, iar pentru AWD 7,1 l/100 km.

Share