Stiri

Improspatare pentru Mazda CX-5

De 22 februarie 2021No Comments

La patru ani de la lansarea actualei generatii CX-5, Mazda aduce o serie de imbunatatiri la nivelul serviciilor de conectivitate si in ceea ce priveste exoperienta de condus. De asemenea, CX-5 va fi disponibila in editia limitata 100th Anniversary si in editia speciala „Homura”.

Mazda CX-5 2021 dispune de tehnologia Human Machine Interface (HMI) imbunatatita pentru un confort mai ridicat si un plus de siguranta, precum si de actualizari ale motorului si ale transmisiei pentru o experienta de condus mai conectata si reduceri ale emisiilor de CO2.

Sistemul Human Machine Interface (HMI) a fost actualizat, combinand un nou afisaj central de 10,25 inci, mai rapid in reactii, cu o grafica mai buna si un controller central mai intuitiv. Noua aplicatie MyMazda include functii precum blocarea usii de la distanta, un dispozitiv de cautare a vehiculelor, programarea prealabila, de la distanta, a mai multor directii de navigatie, un raport cu starea vehiculului, solicitarea de contactare si de programare a vizitei la service, asistenta rutiera si alerte de securitate.

Si functionarea anumitor componente ale grupului motopropulsor a fost revizuita, incluzand functionarea optimizata a pedalei de acceleratie pentru un raspuns si un control mai bune ale vehiculului, o reactie imbunatatita a transmisiei automate cu sase trepte si reduceri ale emisiilor de CO2. In plus, motorul diesel Skyactiv-D 2.2 de 184 CP este acum oferit pentru prima data cu tractiune fata.

Editia speciala Homura – foc sau flacara in japoneza – propune detalii interioare si exterioare specifice, tapiterie personalizata cu cusaturi rosii si jante din aliaj de 19 inci.

Inspirata de primul autoturism Mazda – R360 Coupe, schema de culori a editiei limitate CX-5 100th Anniversary prezinta vopseaua exterioara alb Snow Flake Pearl, in contrast cu mocheta, covorasele si scaunele din piele de culoare rosu burgund si cu sigla Mazda 100 de ani aplicata in mai multe zone ale masinii.

Share