StiriElectric

Inca un concept de la Polestar, decapotabil de aceasta data

De 3 martie 2022martie 25th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

O2 se numeste propunerea suedezilor in segmentul decapotabilelor electrice. Conceptul vine cu o seama de solutii tehnice interesante, dar si cu un look spectaculos, conferit in special de suprafata vitrata. Parbrizul este neobisnuit de mare, terminandu-se aproape deasupra soferului si pasagerului, dar fiind curbat si pe partile laterale. Apoi, luneta incorporata in hard top se prelungeste pe 90% din plafon, asigurand o luminozitate foarte buna in masina.

Polestar O2 foloseste multe materiale inovatoare, precum un termoplastic realizat din poliester reciclat din care sunt facute toate componentele moi ale habitaclului. Fiiind derivat din Precept, se perpetueaza anumite solutii intalnite acolo, scaune acoperite cu un material obtinut din PET-uri, tetiere din pluta reciclata si covorase facute din plase de pescuit recuperate.

Pentru imortalizarea prestatie soferului, Polestar O2 are integrata o drona in spatele scaunelor, care poate fi ridicata pana la viteze de deplasare de 90 km/h. Aceasta urmareste masina si realizeaza clipuri care pot fi vizualizate direct pe display-ul sistemului de infotainment al masinii, cand aceasta stationeaza. 

Share