HighlightStiri

Inca un teaser cu primul SUV Rolls-Royce

Cu o zi inaintea marii prezentari Rolls-Royce, SUV-ul Cullinan isi face din nou aparitia printr-o imagine teaser care ofera publicului cateva detalii privind consola centrala.

Dupa o prima imagine teaser publicata ieri, Rolls-Royce si-a demascat intentia de a folosi linia estetica a limuzinei Phantom in dreptul primului sau model de pe segmentul crossover.

Descris ca un vehicul inaltat la sol, noul Cullinan dezvaluie din cea mai noua imagine pielea maro de inalta calitate care imbraca scaunele si margineste consola si centrul de comanda de pe consola care are in mijloc un buton rotativ pus in valoare de emblema Spirit of Ecstasy si celelalte comenzi ale sistemului multimedia.

In partea dreapta se poate observa butonul de off road creat pentru o dinamica completa pe care Rolls vrea sa o ofere lui Cullinan. In stanga, sub butonul care activeaza-dezactiveaza senzorii de parcare regasim, cel mai probabil, cele doua butoane care vor actiona sistemul “Viewing Suite”, cea mai interesanta dotare a crossoverului care va fi prezentat oficial maine, 10 mai.

Share

Leave a Reply

14 + 13 =