Stiri

Incendiul din portul chinez Tanjin a afectat serios cativa constructori de automobile

De 14 august 2015No Comments

483757578

Locuitorii orasului Tanjin din China au avut parte de scene de cosmar acum doua zile, cand o explzie de proportii in zona portului a facut 50 de victime, alte cateva sute de persoane fiind spitalizate.

Incendiul ce a urmat a reusit sa mistuie mii de automobile ce se aflau in port, estimarile facute pana acum aratand ca cel mai afectat construcor de automobile este Volkswagen. Conform Jalopnik, surse din China afirma ca cel mai apreciat constructor din China a pierdut in incendiu mii de masini, ciferele oficiale indicand peste o mie de exemplare Touareg, 391 Beetle, 257 Tiguan, 114 Golf, 84 Up!, 38 SportVan si 28 Motogans, echivalentul Passat-ului pentru piata chineza.

Desi acestea sunt singurele cifre oficiale pana acum, surse locale indica un total de 2.700 de vehicule distruse, pe langa Volkswagen fiind afectati si cei de la Land Rover si Renault care aveau depozitate in zona SUV-urile Discovery si Koleos.

Deasemenea, explozia a afectat si centrul de cercetare si dezvoltare al producatorului Sichuan FAW, partenerul chinez al celor de la Toyota.

Share

Leave a Reply

2 + twelve =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373