Stiri

Industria auto din Romania a inregistrat o crestere de 4%

De 8 aprilie 2013No Comments

Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, industria auto din Romania a inregistrat o crestere de 4% provenita in special din comertul cu piese si accesorii.

Cresterea din primele doua luni ale acestui an a pietei auto se bazeaza pe o influenta din partea comertului cu piese si accesorii pentru autovehicule care a inregistrat o crestere cu 10,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Tot in crestere, dar cu un procent de doar 0,8%, se afla si activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor, in timp ce comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente a inregistrat o crestere de 0,7% fata de nivelul inregistrat in primele doua luni din 2012.

In primele doua luni ale acestui an comertului cu automobile a inregistrat o scadere de 0,2%. Intretinerea si repararea autovehiculelor si motocicletelor a crescut cu 4,4% in februarie fata de luna precedenta.

Share

Leave a Reply

5 × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373