Stiri

iNEXT vine in 2021 si va fi cel mai avansat model BMW

Desi BMW a deschis discutia despre modelul iNEXT de acum cativa ani, marca bavareza nu a oferit pana acum mare lucru despre acest proiect. Un oficial al marcii germane a declarat recent, intr-un interviu pentru Automotive News, ca viitorul model de serie va fi un crossover si nu un sedan.

Mai precis, nu va prelua linia de caroserie a conceptului Vision Next 100. Primul pas in directia iNEXT este conceptul pregatit pentru acest an, care urmeaza sa isi faca debutul oficial la Salonul Auto de la Paris.

Viitorul model iNEXT se anunta a fi un lider de generatie in materie de tehnologie, promitand un tren de rulare suta la suta electric, o maisna interconectata si functii avansate de condus autonom. Estimarile actuale arata ca BMW iNEXT va intra in procesul de productie incepand cu anul 2021, urmand sa fie pozitionat in gama deasupra viitorului model iX3.

iNEXT este proiectat sa beneficieze de baterii modulare, cu marimi de la 60 kWh pana la 120 kWh, ceea ce va face posibila o autonomie de pana in 700 km.

Share

Leave a Reply

14 + 5 =