Stiri

Infiniti intentioneaza sa-si tripleze vanzarile anuale pana in 2020

De 15 mai 2013No Comments

Pentru a atinge acest obiectiv, Infiniti va lansa un nou varf de gama precum si cateva SUV-uri noi. Presedintele companiei, Johan de Nysschen, a confirmat planurile Infiniti de a construi o noua limuzina varf de gama ce va fi urmata de cateva noi SUV-uri.

Intr-un interviu pentru Automotive News, de Nysschen a spus ca „Vom introduce modele peste pozitia pe care o ocupa Q70 in acest moment, Q70 fiind fosta clasa M”. Acesta nu a oferit mai multe informatii in afara de faptul ca este vorba de mai multe modele.

Asadat, ne asteptam ca noua generatie sa fie disponibila inca de la inceput in doua versiuni de caroserie , limuzina si coupe, ambele urmand sa foloseasca aceeasi platforma tehnica. Despre gama SUV, de Nysschen a adaugat ca si acesta va primi „completari semnificative”, ceea ce inseamna ca am putea vedea noile generatii ale modelelor EX si FX.

Nu a fost mentionata data la care noile modele vor fi prezentate, insa Infiniti intentioneaza sa construiasca anual 600.000 de unitati pana in anul 2020, ceea ce ar reprezenta o triplare a cifrei actuale.

Share

Leave a Reply

18 − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373