Stiri

Infiniti ne arata noul Q30 inainte de Frankfurt

De 21 iulie 2015No Comments
; ; ; ;

infiniti-q30-leak-1_1200 (1)Constructorul japonez vrea sa cucereasca piata europeana cu un model compact construit pe aceeasi platforma cu Mercedes A-Class si CLA.

Prezentat publicului sub forma de concept in 2013, Q30 va debuta in toamna la salonul auto de la Frankfurt in versiunea de serie. Chiar daca partea tehnica este preluata de la Mercedes, toate elementele de caroserie sunt diferite, iar apartenenta la gama Infiniti este cat se poate de evidenta.

Sub capota vom gasi aceeasi oferta de propulsore cu patru cilindri ca si in cazul lui C-Class si CLA, transmisia oferita standard de catre constructor fiind pe rotile din fata. Totusi, in cazul anumitor motorizari se va putea opta pentru una integrala, ce va incarca usor nota de plata.

Q30 va fi cel mai mic model din gama Infiniti si are sarcina de a creste popularitatea acestui brand pe Batranul Continent, concurand in cel mai disputat segment de aici, cel al hatchback-urilor compacte.

 

Share

Leave a Reply

one × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373