AlteleStiri

Infiniti prezinta conceptul QX80 Monograph

De 10 aprilie 2017No Comments

Infiniti a gasit o forma care integreaza perfect impunatoarea grila si dupa cum va puteati astepta, este o chestie masiva si patratoasa, care se va „incrunta” la vizitatorii Salonului Auto de la New York.

Constructorul japonez se foloseste de acest concept pentru a prezenta intentiile de viitor ale companiei in materie de design si chiar daca nu ne spune exact ce model prefigureaza, ne putem astepta ca urmatoarea generatie QX80 sa imprumute multe dintre elementele de design prezentate acum.

Deocamdata nu au fot publicate si imagini din interior, probabil Infiniti pastrea suspansul pentru momentul lansarii oficiale ce va avea loc la Salonul Auto de la New York, asadar putem doar presupune ca aceste dimensiuni pot acomoda o configuratie cu trei randuri de scaune, ce vor fi „concentrate” in jurul unui sistem multimedia performant.

Denumirea de „studiu de design” ne face sa credem ca noul QX80 de serie nu va fi atat de nonconformist, dar noua linie va fi preluata treptat de toate modelele din gama.

Share

Leave a Reply

sixteen + three =