Stiri

Infniti Q50 se va vinde in paralel cu G37

De 6 august 2013No Comments

Desi Q50 a fost realizat ca un inlocuitor al modelului G37, Infinitii a decis sa vanda in paralel cele doua limuzine  pe piata din Statele Unite. Decizia surprinde prin faptul ca cele doua modele sunt practic concurente, insa japonezii au gasit “o portita” prin faptul ca echiparile sa nu se suprapun, insa folosirea in paralel a celor doua denumiri va crea confuzie in randul clientilor.

Pentru a le separa, Infiniti va oferi vechiul model (G37) doar in echiparea Jorney cu motor V6 de 3,7 litri, clientii putand opta intre tractiunea spate si cea integrala.

Noul model, Q50, va avea un pret de plecare mai mare cu $5.000 pentru motorizareaV6 de3,7 litri, insa va include si versiunea hibrid cu motor V6 de 3,5 si un motor electric de 50 kW. Desi Infiniti a introdus denumiri noi pentru toata gama, modelul G37 va ramane in oferta pana la mijlocul lui 2015 cand va fi scos din fabricatie.

Share

Leave a Reply

one × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373