Stiri

Informatii suplimentare despre Qoros 3 hatchback

De 13 februarie 2014No Comments

Cu putin timp inainte de lansarea oficiala ce va avea loc la salonul auto de la Geneva, constructorul chinez ne prezinta detalii noi despre cel de-al doilea model din gama Qoros.

Primul brand chinezesc destinat pietei din Europa isi extinde gama cu un model hatchback construit pe aceeasi platforma ca si versiunea cu patru usi.

Mai scurt cu 177 mm fata de primul model, Qoros 3 hatchback are o lungime de 4.438 mm insa pastreaza acelasi ampatament de 2.690 mm, ceea ce inseamna ca spatiul destinat pasagerilor ramane neschimbat.

Propulsia este asigurata de acelasi motor de 1,6 litri in versiunea aspirat si turbo, care este cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte ce poate fi inlocuita contra cost cu una cu dublu ambreiaj pentru prima versiune si este prezenta ca dotare de serie pentru modelele turbo.

Versiunea aspirata produce 126 CP si 155 Nm, care in combinatie cu cutia de viteze manuala permit masinii sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 11,6 secunde. Pentru versiunea turbo puterea creste la 156 CP, la fel si cuplul care ajunge acum la valoarea de 210 Nm, demarajul realizandu-se in acest caz in 9,7 secunde. Valorile consumului se pastreaza in limitele clasei, cu o medie de 6,3 l/100 km pentru motorul aspirat echipat cu cutia de viteze manuala, respectiv 6,1 l/100 km pentru variantele cu cutia DCT. Motorul turbo cuplat la aceeasi cutie de viteze automata are nevoie in medie de 6,5 l/100 km.

Echiparea de baza va oferi standard jante din aliaj cu diametrul de 16”, in timp ce versiunile superioare vor beneficia de unele de 17” sau  de 18”. Tot ca echipare standard va fi oferit si sistemul multimedia cu ecran color de 3,5”, iar optarea pentru una dintre cele sase culori exterioare disponibile nu va incarca cu nimic nota de plata.

Share

Leave a Reply

11 − two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373