Stiri

Inlocuitorul lui Veyron va fi mai usor

De 21 august 2013No Comments

Boss-ul Bugatti, Dr. Wolfgang Schreibe, a confirmat intr-un interviu pentru Autoblog ca inlocuitorul modelului Veyron este in stadiul de dezvoltare si ca va fi cu totul special.

Asadar nu vom vedea un “super-Veyron” pe post de inlocuitor, asa cum se zvonea, modelele  Super Sport si Grand Sport Vitesse ramanand cele mai puternice versiuni cu 1.200 CP furnizati de motorul W16 de opt litri.

Bugatti a construit deja 390 din cele 450 de exemplare Veyron promise, varianta de baza fiind scosa deja din productie, si se pregateste acum pentru noul model despre care Schreibe nu a vrut sa comenteze mai mult, insa inginerul sef, Jens Schulenburg, a spus ca “Cea mai mare provocare la noua masina este reducerea greutatii – avem in vedere cateva tehnologii incredibile, cum ar fi rotile construite in intregime din fibra de carbon, iar sistemele hibride sunt cu siguranta ceea ce cautam.”

Share

Leave a Reply

19 − 16 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373