Stiri

Interior bulgaresc pentru Mercedes SL

De 8 aprilie 2013No Comments

Cunoscutul tuner bulgar Vilner a ridicat luxul la nivel de opulenta pe Mercedes SL, in ceea ce au numit cel mai ambitios proiect al firmei. Tunerul Vilner din Bulgaria s-a ocupat de interiorul lui Mercedes SL asa cum nu a mai facut-o nimeni.

Nicio suprafata nu a ramas neatinsa , conform informatiilor dezvaluite de casa bulgara. „Unul dintre cele mai curajoase proiecte”, asa cum se mentioneaza in comunicatul de presa Vilner, a recurs la inlocuirea tapiteriei din piele cu o piele Nappa cu o textura care imita uzul, vechimea,  sau piele de crocodil, zonele destinate plasticelor au fost imbracate in Alcantara iar insertiile din lemn au fost vopsite manual pentru a se asorta cu decorul.

In alte cazuri, lemnul din fabrica a fost inlocuit cu unul de calitate superioara. Pentru a-si pune semnatura de facto pe aceasta personalizare care depaseste usor limitele decentei, Vilner a implementat un sistem de lumini bazate pe lasere care reprezinta logo-ul firmei. De asemenea, numele Vilner este inscriptionat la loc de cinste si pe tetiere.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

eleven + nine =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373