Stiri

Interior nou si blocuri optice futuriste pentru a doua generatie Hyundai Kona

De 26 decembrie 2022No Comments
; ; ; ; ;

Poate cel mai spectaculos detaliu estetic al celei de-a doua generatii Hyundai Kona o constituie blocurile optice de tipul unei benzi orizontale, denumita Seamless Horizon Lamp, care este pixelata in cazul versiunii electrice.

Hyundai a dezvaluit ca noul Kona a fost gandit si dezvoltat cu tema principala a unui EV-ul, iar arhitectura este folosita si pentru motorizari hibrid, respectiv conventionale, ICE. In plus, Kona va putea fi customizat si cu linia sportiva N. Comparativ cu prima generatie caroseria a castigat 150 mm in lungime (ajungand la 4.355 mm), 25 mm in latime, iar ampatamentul este mai mare cu 60 mm.

Sunt si cateva diferente stilistice intre versiunile de motorizare. EV-ul reia tema “pixealata” la nivelul barelor spoilerelor si al jantelor de 19 inci. Pentru hibrid si ICE s-a mers pe un aspect mai robust, cu protectii negre, stil off-road, in dreptul pasajelor rotilor.

Modelele N line au o tenta mai sportiva, cu bare de protectie decupate mai agresiv, spoiler posterior, evacuare dubla, praguri laterale argintii si, optional, carcase negre pentru oglinzile retrovizoare. La interior se perpetueaza arhitectura intalnita in IONIQ 5, cu display-ul format din doua ecrane de 12,3 inci, consola plutitoare si schimbator de viteze (cu comanda by-wire) plasat in spatele volanului.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373