Stiri

Interiorul noului Mercedes C-Klasse

De 21 octombrie 2013No Comments

Dupa un teaser video in care anunta practic noul C-Klasse, Mercedes-Benz a publicat un prim set de imagini cu interiorul noului model, W205. Cea de a patra generatie a sedanului german va face cunostinta cu publicul larg in luna ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.

Designul cabinei urmareste ultimele noutati din gama Mercedes, cu o plansa de bord noua, prevazuta cu touchscreen care ofera senzatia unei tablete atasate si finisaje premium, de cea mai buna calitate. Clientii pot beneficia standard de diplay-ul de 7 inch sau pot opta pentru unul de 8,4 inch insotit de un head-up display si un pad prevazut cu functia touch. Una dintre inovatiile interesante este legata de sistemul de aer conditionat.

Acesta utilizeaza date ale sistemului de navigatie si detecteaza tunelurile din drum spre exemplu, pentru a inchide circulatia aerului inchis existent in tunel catre interiorul cabinei. Scaunul pasagerului din dreapta beneficiaza de un senzor care detecteaza instalarea unui scaun de copil, astfel incat sa dezactiveze automat airbag-ul frontal. Mercedes-Benz sustine ca noul model va fi „best in class” in ceea ce priveste masa sau structura si integritatea ei.

Cu o 100 kg mai usor decat predecesorul, Mercedes C-Klasse va fi cu 20% mai economic, in functie de fiecare motorizare in parte. In functie de motorizarea aleasa, se poate comanda o suspensie Airmatic, care permite setarea modului de rulare intre Comfort, ECO, Sport si Sport Plus. Aceasta tehnologie permite coborarea masinii cu cativa milimetri, la drumurile pe autostrada spre exemplu, pentru scaderea consumului si imbunatatirea aerodinamicii. {gallery}Interior C-Klasse{/gallery}

Share

Leave a Reply

2 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373