Stiri

Interiorul noului Mercedes G-Class

De 15 decembrie 2017No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Die extra übersichtliche und völlig neu designte Instrumententafel beinhaltet serienmäßig zeitlose analoge Tuben als Rundinstrumente.
The very clearly laid-out and completely redesigned instrument panel features timeless tube-look analogue dials as standard.

Mercedes a prezentat primele imagini oficiale cu noua generatie a modelului G-Class si a creat o pagina speciala pe site-ul companiei in care prezinta la 360 grade interiorul noului model.

De fapt, marca germana s-a limitat deocamdata sa prezinte doar interiorul noului model. Mercedes a ales sa schimbe totul in cabina noului G-Class, model care suferise cateva imbunatatiri din 1990 incoace, insa fara o schimbare majora.

In primul rand, Mercedes aduce in lumea modelului G-Class cele doua display-uri de 12,3 inch existente deja pe alte modele ale marcii. Insa, pana si zonele de depozitare de pe consola centrala au fost complet redesenate. Pasagerii din spate se pot bucura de un plus de 15 cm in zona picioarelor, cei din fata au castigat doar 4 cm. Spatiul interior a crescut semnificativ in toate zonele de confort, inclusiv in zona portbagajului.

Mercedes releva ca bancheta spate poate fi rabatata in diverse forme, inclusiv complet. Noul Mercedes G-Class W464 va fi prezentat oficial in varianta completa la Salonul Auto de la Detroit, in luna ianuarie a acestui an.

Mercedes-Benz G-Klasse 2018, Interieur
Mercedes-Benz G-Class 2018, Interior

 

Share

Leave a Reply

eight + nine =