Stiri

Ion Tiriac isi intregeste colectia de automobile cu un Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet din 2017

De 17 ianuarie 2018No Comments
;;;;;

Un model Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va fi expus in cadrul galeriei Tiriac Collection, incepând cu luna ianuarie 2018. Acesta este primul Maybach din colectia domnului Ion Tiriac prezentat publicului larg in spatiul deja cunoscut al galeriei Tiriac Collection (Calea Bucurestilor nr. 289, vizavi de Aeroportul International Henri Coanda).

Parte a unei serii limitate de doar 300 de exemplare, S 650 Cabriolet este prima decapotabila produsa sub marca Mercedes-Maybach. Exteriorul masinii este o intruchipare a luxului, dar cu adevarat spectaculos este interiorul, care pune la dispozitia utilizatorului noua concepte de culoare redate prin luminile de interior.

Modelul Mercedes-Maybach S 650 este inspirat de clasa S open-top si a adoptat proportiile estetice din aceasta categorie. Caracteristicile exclusiviste Mercedes-Maybach includ o noua bara de protectie frontala, cu sectiunea inferioara modernizata, precum si numeroase piese cromate, pentru a spori vizibil caracterul luxos al masinii. Emblema Maybach este prezenta intr-un mod discret si elegant pe aripa vehiculului. Alte elemente speciale de la exterior includ rotile forjate Maybach de inalta calitate, de 20 inch, cu design special si finisaj in doua culori.

Interiorul realizat complet din piele aduce in productia de serie cateva dintre ideile vizionare ale masinii de prezentare Concept S Class Coupé (IAA 2013) precum „liniile fluide” dinamice prezente pe tapiteria scaunelor. Acest model al tapiteriei este realizat cu ajutorul perforatiilor progresive. Insemnele Mercedes-Maybach sunt amplasate pe partea din fata a scaunelor, pe partea din spate a tetierelor si, de asemenea, inserate in capacul de depozitare al consolei centrale. Modelul expus in cadrul galeriei are tetierele personalizate cu sintagma “Tiriac Collection”. Alte detalii ale masinii care se fac remarcate sunt covorasele “deep-pile”, inscriptia cromata „1 din 300” pe suportul pentru pahare si logo-ul Maybach pe partea inferioara a volanului.

Toate extraoptiunile din Clasa S Cabriolet vin standard la Mercedes-Maybach, inclusiv AIRCAP, AIRSCARF si farurile cu insertii Swarovski. In plus, Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este insotit de un set de bagaje de calatorie exclusiviste apartinând liniei Maybach – Icons of Luxury.

Masina este echipata cu un motor V12 biturbo cu capacitate cilindrica de 6 litri care genereaza 630 CP.

Share

Leave a Reply

five × 2 =