Stiri

Ionut Gheorghe este noul director de marketing al marcilor Dacia si Renault in Romania

De 17 martie 2014No Comments

De la începutul lunii aprilie a acestui an, Ionuţ Gheorghe va asigura conducerea activităţilor de marketing ale mărcilor Dacia şi Renault în România. El preia astfel responsabilităţile deţinute anterior de Mihai Bordeanu, care, de la 1 martie, este director de marketing al Grupului Renault pentru mărcile Dacia şi Renault, pe pieţele din Marea Britanie, Irlanda, Cipru şi Malta (perimetru geografic denumit în interiorul grupului « North Territory »).

Ionuţ Gheorghe s-a alăturat echipei Renault România în anul 2006. El are o experienţă de 19 ani în domeniile de marketing şi comunicare, experiență dobândită atât în interiorul companiei, cât şi în alte societăţi. Ionuț Gheorghe face parte dintre managerii Renault România cu un parcurs internațional. El a revenit în România după ce a condus, din Elveţia, operaţiunile de marketing ale mărcii Infiniti în segmentul crossover pentru perimetrul geografic care cuprinde Europa, Africa şi Orientul Mijlociu (EMEA). 

„După 8 ani dedicaţi mărcilor Nissan şi Infiniti, revenirea în România îmi oferă provocarea de a conduce marketing-ul a două mărci puternice ale Alianţei Renault Nissan. Sunt convins că voi face o echipă bună cu liderul pieţei auto din România şi împreună vom continua să menţinem traiectoria de succes a ultimilor ani”, a declarat Ionuţ Gheorghe. 

Referindu-se la noua sa funcţie din cadrul Grupului Renault, Mihai Bordeanu a declarat: „Este o dublă provocare. Pe de-o parte, voi face marketing în „casa” marketingului (Marea Britanie), testând şi experimentând instrumente noi, mai ales în zona de comunicare online. Pe de altă parte, am ocazia de a activa pe a doua piaţă din Europa ca mărime. Sper, cu echipele de aici, să fac din marca Dacia un jucător de luat în seamă pe piaţa din Marea Britanie”. 

Share

Leave a Reply

four × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373