Blog

Iubesti Porsche? Fii copilot pentru o zi!

De 23 aprilie 2013No Comments

Porsche iti da posibilitatea sa fii copilot pentru o zi chiar in fieful lor, pe circuitul de teste de la Leipzig.

Exista acele minim 114 motive pentru care sa iubesti Porsche. Exista cel putin atatea pentru care sa iti doresti sa experimentezi cateva ture pe un circuit celebru alaturi de un pilot. Si cei de la Porsche stiu prea bine acest lucru.

Astfel, orice pasionat doritor de senzatii tari poate sta pe scaunul din dreapta cu un pilot Porsche pe circuitul de teste de la Leipzig. Pretul? Cam cat pentru doua camasi. De ce aceasta comparatie? Pentru ca data viitoare cand veti decide sa faceti un cadou unui pasionat de automobile, nu mai cautati la Mall Baneasa, intrati pe site-ul Porsche si cumparati o astfel de experienta.

Cu siguranta o experienta inspaimantatoare pentru unii, placuta pentru altii. Ideea e ca toata lumea se va amuza la vederea reactiei copilotului in video-ul cu turele in forta pe circuit. Preturile incep de la 98 de euro pentru un Cayenne Turbo si ajung la 210 euro pentru 911 GT3 Cup. Modelele disponibile sunt Porsche Panamera Turbo, Cayenne Turbo, 911 Carrera S si 911 GT3. Un cadou realmente memorabil? Decideti dupa vizionarea clipului!

Share

Leave a Reply

three × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373