Stiri

Jaguar a inregistrat numele Q-Type si XQ

De 7 mai 2013No Comments

Jaguar se pregateste sa-si extinda gama de modele, ocazie cu care este posibil sa vedem primul SUV ce va purta emblemele constructorului britanic.

Piata SUV/crossover este in continua crestere, iar Jaguar incearca sa profite pe viitor de popularitatea acestora.  Inregistrarea numelor “Q-Type” si “XQ” confirma faptul ca Jaguar se gandeste la un SUV, insa decizia daca se va construi in serie sau nu va fi luata in fuctie de evolutia pietei chineze.

Pentru primul sau SUV, Jaguar va imprumuta probabil platforma tehnica de la Range Rover Evoque, asadar noul model va avea dimensiuni compacte.

China ar putea deveni in scurt timp cea mai mare piata de desfacere pentru Jaguar, aceasta depasind deja vanzarile din Marea Britanie si chiar pe cele din Statele Unite.

Daca va fi aprobat pentru productie, Jaguar Q-Type/XQ va fi propulsat de aceleasi motoare cu patru cilindri ca si Evoque, insa este posibil ca in viitor in gama sa intre si motoare mai puternice cu sase cilindri.

Share

Leave a Reply

one × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373