Stiri

Jaguar a publicat prima imagine cu noul XE

De 19 mai 2014No Comments

Jaguar va lansa in toamna la salonul de la Paris noua berlina XE, lasandu-ne deocamdata sa ne face o idee cu ajutorul acestui teaser.

Viitorul constructorului britanic depinde in mare masura de succesul anoului model care ar trebui sa impulsioneze semnificativ numarul exemplarelor Jaguar vandute.

Cel mai mic model al constructorului britanic ne este prezentat deocamdata cu un camuflaj original, insa versiunea de serie va avea un design apropiat de cel al berlinei XF.

In ceea ce priveste gama de motoare ce vor fi disponibile pe primul model construit pe platforma “iQ’, Jaguar anunta noua serie de motoare turbo cu patru cilindri ce vor acoperi o gama larga de puteri, varful de gama urmad sa fie animat de un motor V6 supraalimentat cu compresor care va produce aproximativ 340 CP, suficient pentru a se lupta de la egal cu modele ca BMW M3 sau Mercedes C63 AMG. 

Share

Leave a Reply

twenty − 17 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373