HighlightStiri

Jaguar F-Pace SVR aduce un nou look si performante mai bune

De 2 decembrie 2020No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Dupa faceliftul primit de gama F-Pace, varful de lance SVR primeste un tratament optic agresiv si o imbunatatire a perfomantelor. Barele de protectie au fost redesenate, farurile LED sunt noi (cu grupuri pixel LED optionale) si prizele de aer marite pentru a furniza un flux suplimentar catre motor si sistemul de franare.

Jaguar F-Pace SVR se deosebeste de celelalte versiuni de motorizare prin spoilerele de jur-imprejurul caroseriei, jantele de 22 de inci, prizele de aer de pe capota si evacuarile duble.

Motorul V8 5.0 Supercharged de 550 CP dezvolta cu 20 Nm mai mult (700 Nm) si a fost eficientizat in ceea ce priveste emisiile. S-au adus modificari discrete sistemului electronic de gestiune a servodirectiei si suspensiei, dar si modului de functionare a diferentialului spate activ cu torque vectoring.

Cu ajutorul sistemului Launch Control, F-Pace SVR accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4 secunde si se opreste la o viteza maxima de 286 km/h. Modurile de condus sunt acum accesate de la un nou selector de pe plansa de bord, alaturandu-se noi programe Eco si Rain-Ice-Snow, alaturi de Comfort si Dynamic. De asemenea, functia noua Auto Vehicle Hold este creditata cu o actiune mai lina decat conventionalul Hill Hold.

Interiorul a primit sistemul de infotainment Pivi Pro cu display de 11,4 inci, un nou schimbatror de viteze si finisaje specifice SVR, precum aluminiu, Alcantara si scaune sport Performance.

Share