Stiri

Jaguar F-Pace, testat in conditii extreme

De 29 iulie 2015No Comments
; ; ; ; ;

f-pace-1

Jaguar a dat publicitatii informatii si imagini cu viitorul model F-Pace  suspus testelor in diferite conditii extreme, pentru a asigura pe toata lumea ca primul crossover Jaguar va functiona la parametri normali in orice colt al Planetei.

Promitand sa ofere un mix neegalabil de performanta, design si utilitate, Jaguar F-Pace a fost trimis tocmai la Arjeplog, nordul Suediei, unde se regaseste un centru de teste Jaguar. Aproape de Cercul Polar, F-Pace a fost testat in coditii de pana la -40 de grade Celsius. Mai important este ca facilitatea Jaguar Land Rover din nordul Suediei dispune de un traseu de teste de 60 km, unde masina este supusa la tot felul de incercari menite sa optimizeze sistemul de tractiune integrala.

 

Inginerii britanici au lucrat si asupra sistemelor All-Surface Progress Control si Dynamic Stability Control  pentru a se asigura ca soferii for fi in deplina conexiune cu automobilul pe care il conduc. Cateva exemplare ale lui F-Pace au luat drumul Dubaiului pentru a fi supuse testelor la 50 de grade Celsius. In asemenea conditii, cabina masinii ajunge si la temperaturi de 70 de grade Celsius.

Jaguar a tinut sa faca acest test doar pentru a se asigura ca atat sistemul de aer conditionat cat si sistemul infotainment functioneaza normal in conditii de temperatura si umiditate extreme. Noul Jaguar F-Pace isi va debutul in fata publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt, in luna septembrie a acestui an.

Share

Leave a Reply

three × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373