Altele

Jaguar I-Pace, ultimele teste inaintea lansarii SUV-ului electric

De 6 decembrie 2017No Comments
; ; ; ; ; ;

Primul SUV electric de la Jaguar, modelul I-Pace, se afla pe ultima suta de metri inaintea lansarii oficiale din 2018.  Jaguar publica o galerie foto cu I-Pace inainte ultimelor teste de validare a vehiculului electric, care va sta si la baza unei versiuni proprii pentru marca Land Rover.

Jaguar a reusit sa testeze peste 200 de prototipuri I-Pace, acoperind peste 1,5 milioane de mile si nu mai putin de 11 000 ore de teste pe componentele masinii. Oficialii Jaguar spun ca SUV-ul electric este gata de productie si a dovedit in timpul testelor ca poate avea o autonomie extinsa, fara sa precizeze inca numarul de kilometri care pot fi parcursi cu o singura incarcare a bateriei.

Ceea ce spune Ian Hoban, director de productie la Jaguar, este ca bateria va putea fi incarcata pana la 80% intr-un timp scurt, cam cat dureaza o pauza scurta.

Cateva mii de viitori clienti si-au depus deja comenzile pentru cumpararea unui I-Pace, iar cativa norocosi dintre ei au fost invitati sa participe la aceste teste de validare dinaintea lansarii. Spre exemplu, o clienta din California a vrut sa se convinga de autonomie, iar Jaguar i-a oferit o calatorie de 360 km pe coasta Californiei.

Share

Leave a Reply

17 + two =