Stiri

Jaguar infirma SUV-ul de mari dimensiuni J-Pace

Pentru a pune capat tuturor speculatiilor, Jaguar a anuntat ca SUV-ul de mari dimensiuni J-Pace nu se afla pe lista de modele viitoare ale marcii. 

Pentru a fi mai exacti, trebuie sa precizam ca s-a speculat ca Jaguar J-Pace va fi un SUV de mari dimensiuni pe care Jaguar il va dezvolta pornind de la Range Rover si pe care il va da gata pana in 2019.

Acest plan care pare perect pe hartie are insa o mare hiba, daca este sa-l credem pe Richard Agnew, PR-ul marcii britanice. Jaguar a aflat despre el din presa, pentru ca marca britanica nu doreste un model de mari dimensiuni, ci un crossover mai mic, care sa pastreze identitatea sportiva in ADN-ul sau.

Mai exact, Jaguar studiaza posibilitatea construirii unui crossover care ar fi pozitionat sub acest ipotetic J-Pace si care ar fi infratit cu F-Pace, modelul asteptat de toata lumea la Salonul Auto de la Frankfurt.  

Share

Leave a Reply

six + one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373