Stiri

Jaguar Land Rover anunta ca toate modelele vor fi electrice din 2020

De 7 septembrie 2017No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Toate modelele noi de la Jaguar si Land Rover vor fi electrice incepand cu 2020, anunta compania britanica.

Mai mult, toate modelele actuale vor primi din acelasi an cate o versiune electrica, in cea mai mare campanie de electrificare pe care o companie auto britanica o anunta. In plus, Jaguar Land Rover anunta de astazi noile concepte E-Type electric si conceptul EV autonom, ambele interpretand felul in care va arata lumea automobilelor in 2040.

Jaguar E-Type Zero

Jaguar E-Type Zero este un concept electric care aduce o tema noua. Masina are un design retro tocmai pentru a integra ideea de masina motorizata in viitorul cu zero emisii pe care automobilul il va imbratisa. Jaguar E-Type Zero e mai mult decat un model retro, este in fapt modelul E-Type de la 1968 care a primit baterii litiu-ion, motor electric si comenzi moderne.  Masina a fost realizata de divizia JLR Classic si respecta intocmai criteriile estetice ale anilor ’60.

Jaguar Future-Type

Daca primul concept este un tribut adus trecutului, al doilea concept Jaguar este mai mult decat futurist, o masina pregatita pentru 2040. Nu putea fi decat un concept electric autonom, dispune de o asezare in cabina 2+1, display-uri sofisticate si un volan special denumit Sayer, care functioneaza si ca un valet personal prin A.I (Inteligenta Artificiala).

Share

Leave a Reply

three + 11 =