Stiri

Jaguar Land Rover isi face fabrica in Slovacia

De 11 august 2015No Comments

defender

Era o chestiune de timp pentru expansiunea fara precedent a companiei Jaguar Land Rover pana cand sa anunte deschiderea unei noi fabrici, una care sa nu fie britanica.

Si anuntul tocmai a venit si poate nu-i va bucura pe fanii puristi ai marcii. Jaguar Land Rover a ales Slovacia pentru locatia unei noi fabrici care va produce incepand cu 2018. Locatia aleasa de oficialii britanici este Nitra, in vestul fostei tari comuniste.

Cand productia acestei fabrici va ajunge la capacitate de suta la suta, nu mai putin de 300.000 de exemplare Jaguar si Land Rover vor parasi anual Slovacia. Jaguar Land Rover a avut pe masa perspectiva deschiderii unei noi fabrici in SUA, Mexic sau intr-o tara europeana.

In cele din urma au ales  Slovacia datorita infrastructurii bune si a lantului de furnizori deja existent in aceasta tara. Noua locatie JLR va fi, dupa toate probabilitatile, si locul de productie al viitorului Defender.

Share

Leave a Reply

7 + 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373