Stiri

Jaguar, primul partener auto al festivalului Untold

De 9 iulie 2018No Comments

Jaguar devine primul partener auto al renumitului festival Untold care va asigura o flota electrica pentru linia principala a artistilor prezenti in Romania, in perioada 2-5 august 2018.

Initiativa importatorului local Premium Auto, parte a Grupului Tiriac, sustine demersurile organizatorilor Untold in materie de responsabilitate sociala, alaturandu-se astfel brandurilor ce propun publicului o abordare prietenoasa cu mediul prin experientele din cadrul festivalului. Asocierea este sustinuta de producatorul auto Jaguar, aducand astfel parteneriatul pe harta celor mai relevante actiuni ale marcii.

Colaborarea a fost lansata oficial saptamana curenta la Bruxelles, in Comisia de Mediu, Sanatate Publica si Siguranta Alimentara din cadrul Parlamentului European. Publicul Untold 2018 va avea sansa de a admira si testa in premiera nationala primul SUV complet electric al marcii Jaguar: I-PACE. Zece unitati I-PACE vor fi prezente in cadrul festivalului in scop de test drive, expunere si deservire artisti.

Premium Auto lanseaza astfel oportunitatea participantilor la evenimentul din Cluj de a pune la incercare capabilitatile I-PACE odata cu marii artisti participanti la Untold: Black Eyed Peas, Jason Derulo, The Chainsmokers, The Prodigy, Afrojack, Armin van Buuren si multi altii.

I-PACE deschide oficial drumul SUV-urilor premium complet electrice, fiind primul model de acest tip disponibil in Romania. Alaturi de unitatile I-PACE vor sta in aliniamentul evenimentului restul modelelor principale Jaguar si Land Rover, importate in Romania de compania Premium Auto.

“Jaguar se reinventeaza continuu, lanseaza noi modele cu o adresabilitate tot mai mare catre publicul tanar si conectat cu tehnologia. I-PACE este primul nostru SUV Jaguar complet electric, lider in segmentul premium. Participantii la Untold vor avea sansa de a experimenta in exclusivitate cel mai nou produs Jaguar”, a declarat Adrian Ciurea, Director Executiv al importatorului Jaguar si Land Rover in Romania.

Pasionatii auto vor descoperi performantele senzationale ale Jaguar I-PACE. O incarcare completa genereaza autonomie de pana la 480 km. Propulsat de doua motoare sincrone cu magnet permanent, modelul I-PACE accelereaza sportiv, atingand 100 km/h in numai 4.8 secunde. Similar tehnologiei utilizate pentru modelele de curse I-TYPE Formula E, aceste motoare sincrone genereaza 400 CP si un cuplu de 696 Nm.

Premium Auto, importatorul oficial Jaguar si Land Rover in Romania, si-a inceput activitatea in anul 2004. Cu o traditie de peste 80 de ani, marcile britanice de lux sunt reprezentate printr-un portofoliu variat, ingloband 13 modele.

Share

Leave a Reply

18 + 9 =