Stiri

Jaguar publica prima poza cu conceptul C-X17

De 6 septembrie 2013No Comments

O lume intreaga sta cu ochii pe Jaguar pentru a vedea cum arata primul SUV. Dupa esecul celor de la Bemtley cu conceptul EXP 9 F, Jaguar vrea sa ne asigure ca in cazul de fata totul este “sub control”, iar pentru a ne demonstra acest lucru ne prezinta prima imagine a noului model.

Nu este o surpriza ca elementele de design au fost preluate de la celelalte modele din gama si adaptate unei staturi mai inalte, care a permis montarea unor prize de aer generoase.

In afara de aceasta imagine, Jaguar a prezentat recent un teaser din care reiese ca partea din spate a primului SUV Jaguar are ca sursa de inspiratie modelul F-Type si va beneficia de un eleron generos montat deasupra hayonului.

C-X17 va folosi platforma PLA (Premium Lightweight Architecture) dezvoltata de Jaguar pentru a sta la baza mai multor proiecte viitoare, dintre care cel mai asteptat este modelul XS cu care constructorul britanic vrea sa concureze direct cu Seria 3 de la BMW.

Share

Leave a Reply

one × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373