Stiri

Jaguar ridica stacheta pe segmentul break-urilor cu noul XF Sportbrake

De 14 iunie 2017No Comments
;;;;;;;;

Jaguar a dezvaluit noua versiune break a celei de-a doua generatii a modelului XF. Denumit Sportbrake, noul model Jaguar a fost dezvaluit la fabrica din Castle Bromwich, acolo unde va fi si produs. Designerii si inginerii englezi sustin ca a noul model break este cel mai bun din clasa sa.

Noul Jaguar XF a fost gandit de la inceput cu o viitoare versiune wagon, pentru a preintampina dorintele clientelei de break-uri de lux. Astfel, modelul a fost prevazut cu o suspensie pe perne de aer pentru a suporta o masa mai mare.

Pe langa rabatarea inteligenta a scaunelor din spate, Jaguar prezinta un acoperis panoramic gigant, cu o lungime de 1,6 metri, care este disponibil optional.  Marca britanica a utilizat o structura de sasiu compozita, care are la baza materialele usoare ca aluminiu.

Linia de motorizari cuprinde o serie de propulsoare Ingenium de 2.0 litri  diesel, care incep de la 163 cai putere si ajung pana la 300 cai putere, pentru propulsorul cu 6 cilindri in V. Cei care cauta o motorizare pe benzina au la dispozitie doar varianta 2.0 cu 250 cai putere si tractiune spate.

Share

Leave a Reply

four × three =