Stiri

Jaguar si Dua Lipa au anuntat un parteneriat intre muzica si tehnologie

De 22 august 2018No Comments

Artista britanica, originara din Kosovo, va lansa colaborarea inovatoare cu Jaguar, pe 3 septembrie, in cadrul unui concert exclusivist ce va avea loc in Amsterdam. Evenimentul da startul unor serii de actiuni in Europa, menite sa evidentieze performantele de top ale modelelor SUV Jaguar: E-PACE, F-PACE si I-PACE.

Una dintre cele mai ascultate artiste ale momentului, Dua Lipa, va sustine un concert extraordinar alaturi de un invitat special, noul I-PACE – primul SUV Jaguar 100% electric. Beneficiind de aportul a 400 de cai putere si al unui cuplu de 696 Nm, I-PACE accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,8 secunde.

„Imi place sa imi testez limitele prin muzica si concertele mele, iar acest parteneriat imi ofera o provocare unica si electrica. Este un proiect hi-tech care combina muzica cu tehnologia Jaguar si stiu ca fanii mei sunt nerabdatori sa faca parte din aceasta experienta. Totul va fi dezvaluit pe 3 septembrie la Amsterdam. Sunt atât de incântata ca prima mea masina va fi un Jaguar I-PACE si ca va servi ca model pentru noile generatii de masini electrice”, mentioneaza Dua Lipa.

Colaborarea “Dua Lipa X Jaguar” va fi lansata pe 3 septembrie pe canalele de social media si site-urile Jaguar din intreaga Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=wFTMmf1aLi0

Share

Leave a Reply

one × 1 =