Stiri

Jean Todt s-a intors la capataiul lui Michael Schumacher

De 27 ianuarie 2014No Comments

Jean Todt, presedintele FIA si fostul team-manager la Ferrari in epoca lui Michael Schumacher, s-a intors in spitalul din Grenoble acolo unde zace in coma vechiul sau elev, alaturi de care a castigat 5 titluri mondiale in F1.

Francezul supranumit “Micul Napoleon” sta la capataiul bunului sau prieten, despre care tot mai multe voci sustin ca nu se va mai recupera niciodata si nu va mai fi niciodata Michael Schumacher, urmand sa-si petreaca restul vietii intr-o stare vegetativa.

Sabine Kehm, managerul lui Schumi, a declarat ca sotia septuplului campion mondial doreste doar ca prietenii legendarului pilot sa-I fie aproape. Iar unul dintre ei este nimeni altul decat presedintele FIA, Jean Todt.

Michael si Jean au format o prietenie aparte in timpul perioadei lor la Ferrari. E foarte important ca el sta la capataiul lui in acest moment”, a spus Niki Lauda, triplu campion mondial in F1.

Share

Leave a Reply

eighteen − seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373