Stiri

Jeep aduce la Easter Safari un Wrangler Magneto evoluat

De 8 aprilie 2022No Comments

Ajuns la a 56-a editie, evenimentul Easter Jeep Safari care se desfasoara la Moab, SUA (9 – 17 aprilie) a devenit un fel de salon expozitional de casa. Jeep prezinta aici multe concepte, majoriatatea ramanand in acest stadiu, insa au menirea de a anunta viitoarele tehnologii si tendinte de design ale modelelor de serie. Este si cazul versiunii 2.0 a conceptului Wrangler Magneto, un model full electric echipat extrem pentru off-road. 

Aspectul este spectaculos si poate inspira multi posesori de Wrangler pentru eventuale transformari after market. Motorul electric a fost imbunatatit comparativ cu primul Magneto, aratat anul trecut, dezvoltand acum 625 CP si 1.150 Nm disponibili instantaneu.

Cu aceste valori, Jeep anunta o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 2 secunde. Desi este un model electric, pastreaza transmisia manuala a clasicului Wrangler si, datorita rotilor supradimensionate, a garzii la sol imense si unghiurilor de trecere de aproape 90 de grade Magneto pare a fi un off-roader electric indestructibil. Cutia manuala nu ii rapeste insa posibilitatea, specifica BEV-urilor, de a fi condus „cu o pedala”. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373