Stiri

Jeep, cel mai patriotic brand american

De 5 iulie 2013No Comments

4 iulie, ziua nationala a Americii, este serbata cu mare mandrie de catre americani.  Cu aceasta ocazie, compania Brand Keys a condus un studiu in care 4.500 de cetateni ai Statelor Unite au fost intrebati care sunt cele mai patriotice branduri americane.

In mod surprinzator, castigatorul a fost un reprezentant al industriei auto: Jeep. Marca auto americana a depasit branduri precum Coca-Cola, Levi’s sau Hershey’s. Lista cu cele mai patriotice branduri din SUA cuprinde 25 de nume si doar Ford, pe pozitia a 16-a, mai reprezinta industria in acest clasament.

Tot din zona vehiculelor, Harley-Davidson se pozitioneaza pe un meritoriu loc 13. In mod uimitor, americanii considera ca un brand mai mic, asa cum este Jeep, este mai reprezentativ pentru patriotismul american decat un gigant precum Chevrolet. Acest aspect demonstreaza ca Chevy, care a folosit teme patriotice decenii la rand in campaniile publicitare, nu si-a atins intocmai scopul vizat.  

Share

Leave a Reply

three − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373