Stiri

Jeep Cherokee pentru Europa

De 5 februarie 2014No Comments

Jeep a prezentat versiunea europeana a noului Cherokee, model ce va fi prezentat, in premiera, la Salonul Auto de la Geneva. Chiar daca din punct de vedere estetic noul Cherokee pentru Europa arata identic  cu cel american, Jeep-ul va fi comercializat pentru clientii Batranului Continet cu motorizarea 2.0 turbodiesel si 4 cilindri, disponibila in varianta cu 140 cai putere si 350 Nm sau in varianta cu 170 cai putere si 350 Nm.

Prima versiune va fi cuplata la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, in timp ce a doua, in timp ce versiunea de top va veni cu nou cutie automata etajata in 9 trepte.

In afara motorizarilor diesel, Jeep planuieste sa aduca si versiunea echipata cu motorul V6 Pentastar de 3.2 litri, capabila sa dezvolte 271 cai putere si un cuplu maxim de 315 Nm. Sistemul de  tractiune 4×4 va fi, de asemenea, identic cu cel oferit in State: Active Drive I, Active Drive II and Active Drive Lock.

Primul dispune de o unitate singulara de transfer a puterii , iar a doua beneficiaza de aportul a doua astfel de unitati. Active Drive Lock are aceleasi componente precum Active Drive II plus un diferential spate. Jeep a anuntat disponibilitatea a nu mai putin de 100 de accesorii Mopar pentru noul Cherokee. {gallery}Jeep Cherokee{/gallery}

Share

Leave a Reply

13 + six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373