Stiri

Jeep, RAM si Fiat lanseaza editii (RED), in scop umanitar

De 23 septembrie 2021No Comments
; ; ; ; ;

(RED) este o fundatie infiintata in 2006 de solistul trupei U2, Bono Vox si Bobyy Shriver, ce are ca activitate strangerea de fonduri si dezvoltarea unor parteneriate cu marile companii pentru a servi cauze umanitare. Initial, fondurile erau destinate luptei impotriva SIDA, dar pe parcursul activitatii, fundatia a contribuit la mai multe campanii in intreaga lume, in special, in Africa. 

In acest moment, fundatia va colabora cu Jeep, RAM si Fiat, care vor lansa cate o editie speciala (RED) pentru Compass, Renegade, RAM 1500, respectiv 500, pentru a ajuta la lupta impotriva Covid cu o suma de 4 milioane de dolari. “ Acest plan de marketing de amplificare pentru cele trei marci, va determina un impact mai mare, o valoare si o expunenere mai bune, permitandu-ne sa transformam 4 milioane de dolari in ceva maret, in urmatorii trei ani”, a declarat Olivier Francois, global CEO Stellantis.

La randul sau, Bono a completat: “Mai putin de 5% din populatia Africii este vaccinata anti Covid, in vreme ce Europa si America au destule doze de vaccin. Trebuie sa facem mai mult pentru a ajuta sute de milioane de oameni, care nu au inca acces la vaccinuri si tratament medical.”

Editiile (RED) de la Fiat, Jeep si RAM vor avea detalii de design particulare, printre care badge-uri la interior si in habitaclu. Noul (500) RED se poate deja comanda exclusiv in Europa, in vreme ce (RAM 1500) RED si (Jeep) RED Compass si Renegade vor fi lansate in 2022 in SUA, respectiv SUA, Canada si Europa.

Share