Stiri

Jeep va rechema in service 2.7 milioane de masini

De 19 iunie 2013No Comments

Razboiul nervilor dintre NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) si Chrysler a luat sfarsit, constructorul american cedand pana la urma presiunilor de a verifica amplasarea rezervorului de combustibil la modelele Jeep Grand Cherokee fabricate intre 1993 si 2004, precum si modelele Jeep Liberty din perioada 2002-2007.

Chrysler a refuzat initial cererea NHTSA ca aceste modele sa fie verificate, motivul fiind o posibila eroare de proiectare a rezervorului de combustibil care a cauzat moartea a 15 persoane si ranirea altor 41.

Constructorul american a anuntat ca neintelegerile cu NHTSA au fost rezolvate, insa nu considera un defect pozitionarea rezervorului intre puntea spate si bara. Totusi, va rechema in service un numar de 2,7 milioane de unitati Jeep Grand Cherokee si Liberty pentru verificari si instalarea unor protectii suplimentare.

Share

Leave a Reply

two × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373