Stiri

Jenson Button, in carti pentru Top Gear

De 29 iulie 2015No Comments

button-top-gear

Dupa alegerea noului prezentator Top Gear, omul de radio Chris Evans, BBC a ramas in expectativa cu anuntul celor care il vor ajuta pe Evans in misiunea dificila de a-i inlocui pe Jemrey Clarkson, Richard Hammond si James May.

Publicatia britanica Daily Mail speculeaza ca printre marii favoriti la postul de co-prezentator Top Gear s-ar afla Jenson Button, nimeni altul decat pilotul de Formula 1. Button si-ar fi exprimat interesul de a participa activ la indragitul show de televiziune, sustin sursele Daily Mail.

Mai mult, se speculeaza ca anuntul care-l va oficializa pe Button la Top Gear este iminent. Insa pentru a reface formula de trei prezentatori mai e nevoie de un component, care ar putea fi Jodie Kidd, prezentatoare de la „Classic Car Show”.

In ciuda celor mentionate, prezenta lui Jenson Button in prezentarea show-ului Top Gear trebuie luata cu rezerve, britanicul avand in continuare contract cu McLaren pentru care va concura cel putin pana la finele acestui sezon competitional.

Share

Leave a Reply

3 × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373