Stiri

Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May vor face un show pentru Amazon

De 30 iulie 2015No Comments

ex-top-gear

Fostele gazde Top Gear – Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond – au semnat un contract cu Amazon, pentru care vor face un show de televiziune.

Starurile britanice vor lucra pentru divizia Amazon Prime, unde vor filma un show cu masini care va fi difuzat incepand cu 2016. Conform contractului, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond vor avea un show garantat pentru 3 sezoane.

Clientii ne-au spus ca vor sa vada fosta echipa inapoi pe ecran, iar noi suntem incantati ca putem face asta sa se intample”, a spus presedintele Amazon Prime, Jay Marine. Jeremy Clarkson, principalul prezentator al noului show, a tinut sa comenteze in stilul caracteristic: „Ma simt de parca as fi urcat dintr-un avion mic intr-o nava spatiala”, iar Hammond a declarat: „Amazon? Oh, da. Am fost deja acolo si am fost muscat de o insecta”. James May a tinut sa fie mai serios: „Am devenit parte a noii epoci smart TV. Nu-i asa ca e ironic?”.

Amazon se afla intr-un proces de extindere si cauta sa spulbere suprematia celor de la Netflix. Amazon a reusit sa se semneze un contract si cu regizorul Woody Allen, care va produce primul sau serial de televiziune.

Share

Leave a Reply

sixteen − 15 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373