Stiri

Jeremy Clarkson si-a ales optiunea pentru Car of the Year 2018

De 16 octombrie 2018No Comments

Jeremy Clarkson, cel mai cunoscut prezentator TV pe nisa automobilistica, si-a anuntat optiunea personala pentru titlul de Car of the Year 2018.

Actuala gazda a show-ului The Grand Tour a ales  Lamborghini Huracan Performante in topul preferintelor personale pentru anul in curs, in cadrul unui eveniment gazduit de gigantul media New Corp’s in Londra, unde publicatiile The Sunday Times si The Sun si-au prezentat, de asemenea, premiile auto.

Suntem aici pentru masina care m-a atras mai mult ca orice. Te urci in ea si nu stii ce e acel lucru care parca te gadila la ceafa, dar simti ca e ceva minunat. E ceva la ea, si nu e viteza, nu e felul cum arata. E o singura masina in ultimele 12 luni care mi-a dat acest sentiment si asta este Lamborghini Huracan Performante”, a declarat Clarkson.

Modelul Lamborghini este pus in valoare de un motor natural aspirat V10 de 5.2 litri capabil sa dezvolte 631 cai putere si un cuplu maxim de 600 Nm. Supercarul accelereaza pe prima suta in 2,9 secunde si atinge viteza maxima de 325 km/h.

Share

Leave a Reply

3 × 3 =