Stiri

Jeremy Clarkson va primi 15 mil. $ pe an la Amazon

De 31 august 2015No Comments

clarkson

Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond si producatorul Andy Willman sunt cele patru nume care au facut din Top Gear cea mai indragita si mai urmarita emisiune auto din lume.

Plecarea cu tam-tam de la BBC si trecerea lor in mediul privat, mai precis la Amazon, unde vor  produce o noua emisiune auto a insemnat totodata si o crestere considerabila a veniturilor.

Potrivit unor informatii neoficiale, starul numarul unu al show-ului – Jeremy Clarkson – va deveni  cel mai bine platit om de televiziune din Marea Britanie, cu un salariu anual de aproape 15 milioane de dolari, ceea ce inseamna circa 1,2 milioane de dolari pe fiecare episod filmat.

Cum era de asteptat, Clarkson va fi cel mai bine platit din acesst cvartet, insa si ceilalti trei vor incasa sume considerabile, cam cate 11 milioane de dolari pe an pentru fiecare in parte. Sumele sunt cu adevarat spectaculoase avand in vedere cat castigau prezentatorii Top Gear pana in prezent. Desi BBC incasa anual 230 de milioane de dolari pentru drepturile de difuzare ale emisiunii in intreaga lume, Jeremy Clarkson era platit anual cu doar 1,53 milioane de dolari.

Share

Leave a Reply

nineteen − 18 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373